Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

280 EUR

Spatiu birouri de inchiriat in Sibiu zona Bulevardul Victoriei

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0751885224
  • Listat: iunie 17, 2015 1:44 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
514

Descriere

Spatiu birouri de inchiriat situat in zona centrala a orasului Sibiu in apropierea Bulevardului Victoriei cu o suprafata totala de 54 mp pozitionat la etaj intermediar al unui imobil cu doar 2 nivele, construit in jurul anilor 1960 pe structura de caramida.
Spatiul se afla la etajul 1 din 2 al imobilului, renovat in totalitate in anul 2001, bine compartimentat, acesta fiind compus din hol spatios la intrare unit cu bucataria care a fost amenajata ca birou, o camera generoasa cu acces pe balconul inchis in geam termopan, un birou cu usa si geam din termopan cu tamplarie PVC si o baie cu cabina de dus si geam de aerisire.
Locatia detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare acestui tip de spatiu cum ar fi izolatie termica si fonica exterioara, geamuri si usi de interior din termopan cu tamplarie PVC, linie internet / telefon, conexiune cablu TV, gresie, fainta, parchet din lemn masiv in camere, centrala termica proprie si calorifere de otel, jaluzele verticale la geamuri, sistem de climatizare propriu si usa metalica la intrarea in apartament.
De asemenea imobilul dispune de o curte interioara de 300 mp cu acces privat unde exista posibilitatea parcarii autoturismului.
Locatia este pretabila pentru orice tip de activitate de birou, cabinete medicale, de avocatura sau notariale, avand atat schimbarea de destinatie facuta cat si posibilitatea amplasarii unei reclame luminoase pe fatada cladirii.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 280 euro / luna usor negociabil + 1 luna garantie in avans.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO5879
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

135 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 567558178585a6db

Report problem

Processing your request, Please wait....