Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

650.000 EUR

Spatiu comercial de vanzare in Sibiu 1200 mp unica oportunitate

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: ianuarie 8, 2015 2:21 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
img_5433_44310
img_5433_44314img_5433_44323

Descriere

Taboo Imobiliare ofera in exclusivitate spre vanzare unul dintre cele mai cunoscute spatii comerciale din orasul Sibiu, acesta gazduind cu timpul numeroase cluburi, restaurante si pub-uri, in prezent in interiorul acestuia se desfasoara activitatea doua cluburi si o sala de jocuri.
Amplasat pe soseaua Alba Iulia ( cea mai importanta si m-ai circulata artera din oras ), in imediata apropiere de intersectia strazilor Alba Iulia, Saguna, Turismului si Onisifor Ghibu, acesta dispune de un foarte mare vad rutier, pietonal, cat si foarte cunoscuta zona, acest lucru facilitand desfasurarea multor domenii de activitate, de la club-uri, pab-uri, spatii de birouri, restaurante, showroom-uri, magazine, farmacii, e.t.c.
Spatiul in momentul de fata are regimul de inaltime compus din P+2E+Terasa, fiecare nivel avand intrari separate atat pentru clienti dar si pentru aprovizionare care se poate face din curtea interiora a imobilului aflata in partea din spate a cladirii, prin intermediul casei scarii ce face legatura intre toate cele 4 spatii existente.
Acesta are o suprafata utila de aproximativ 1200 mp si este compartimentat in felul urmator:
– parterul are o suprafata utila de 140 mp compus din spatiu comercial, birou, 2 grupuri sanitare si spatiu de depozitare, acesta dispune de doua intrari acest lucru facilitand compartimentarea acestuia in doua spatii individuale.
– etajul 1 are o suprafata de aproximativ 300 mp si este compus din: spatiu comercial, birou, spatiu de depozitare si 2 grupuri sanitar.
– etajul 2 are o suprafata de aproximativ 300 mp si este compus din: spatiu comercial, birou, spatiu de depozitare si doua grupuri sanitare.
Terasa care este situata la etajul 3, pe cladire, cu o suprafata de 250 mp, momentan este neamenajata, dar aceasta poate fi reamenajata obtinandu-se astfel un al 4-lea spatiu ideal pentru o cafenea sau un club in aer liber.
Imobilul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie pvc cu geam termopan, sistem de climatizare si aerisire, contorizare separata pe fiecare nivel, supraveghere video, fatada din sticla de aproximativ 25 metri, conexiuni la internet si cablu TV.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 650000 euro.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: 5433
www.taboo.ro
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis-a-vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

172 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 15154ae90aa1d414

Report problem

Processing your request, Please wait....