Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

1.000 EUR

Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Scoala de Inot

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0751885224
  • Listat: mai 6, 2015 1:19 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
159

Descriere

Spatiu de birouri de inchiriat in Sibiu zona Scoala de Inot cu o suprafata totala de 180 mp situat la etajul 1 al unei vile renovata in totalitate in anul 2008 cu materiale de calitate aflat la o distanta de doar 5 minute de Parcul sub Arini si Centrul istoric al orasului.
Locatia este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele ale sale astfel, la primul nivel regasim un hol la intrarea in spatiu, o incapere de tip open-space foarte luminoasa cu iesire pe balconul privat, o camera delimitata cu geam termopan cu tamplarie PVC si o baie cu cada si geam de aerisire.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara din lemn masiv iar aici se afla un hol foarte mare ce poate fi compartimentat dupa nevoile clientului si doua incaperi delimitate cu profile PVC cu geam termopan.
Spatiul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare desfasurarii activitatii cum ar fi scara de acces separata direct din curtea interioara, izolatie termica si fonica la exterior, usa de intrare din termopan cu tamplarie PVC, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere de otel, geamuri si usi din PVC cu geam termopan, gresie, faianta, parchet de trafic intens acoperit in totalitate cu mocheta.
Datorita pozitiei favorabile si a vizibilitatii maxime de care dispune este potrivit atat ca si sediu de birouri notariale, avocatura cat si ca salon de infrumusetare sau cabinete medicale individuale.
Pretul de inchiriere al spatiului este de 1000 euro / luna.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6164
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

166 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 892554a126c7cb95

Report problem

Processing your request, Please wait....