Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

200.000 EUR

Spatiu industrial de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: mai 26, 2016 10:20 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
92

Descriere

Spatiu industrial de vanzare in Cisnadie judetul Sibiu, compus din subsol, parter, etaj de 864 mp, turn de 457 mp, magazie de 49 mp, acces la doua drumuri asfaltate direct la drumul principal, construit in anul 1982.
Regimul de inaltime al uneia dintre hale care poate fi folosita ca hala de productie este de S+P+E cu o suprafata utila de 864 mp utili, cu structura de rezistenta facuta din beton, acoperis tip terasa cu invelitoare din tabla, zidarie din beton si caramida, pardoseala din beton mozaicat, tencuit si zugravit, dispune de toate utilitatile racordate ( instalatii electrice, sanitare, apa, gaz ). Cladirea dispune pe fiecare nivel de vestiare femei / barbati, cat si bai separate, spatii care pot fi folosite pe post de birouri, cat si incaperi spatioase pentru montarea liniilor de productie.
In acesi curte se mai afla inca doua imobile, o cladire cu regim de inaltime P+4E cu o suprafata de 457 mp utili, in acelasi stadiu ca si hala, deasemenea si aceasta cladire beneficiaza de toate utilitatile, aceasta poate fi modernizata si transformata in bloc de locuinte, pe fiecare nivel fiind cate o incapere spatioasa.
Cea de a treia cladire are o suprafata de 49 mp care este ideala pentru a putea fi folosita ca spatiu pentru depozitare sau ca si spatiu separat de birouri.
Proprietatile sunt situate intr-o zona formata din hale industriale de productie, terenuri, constructii care permit dezvoltare acesteia din punct de vedere functional, curte interioara cu acces auto ( TIR ), se afla pe o strada asfaltata si iluminata in apropiere de statii pentru mijloacele de transport in comun, statii taxi, magazine alimentare, unitati bancare, benzinarie.
Spatiul se vinde la pretul de 200000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8125
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

150 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 8755746cdad9d122

Report problem

Processing your request, Please wait....