Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

390 EUR

Vila de inchiriat zona Eden in Sura Mica

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sura Mica
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: decembrie 15, 2014 2:30 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
221

Descriere

Casa de inchiriat in cartierul Eden, Sura Mica, aceasta este dispusa in:180 mp locuibili, 500 mp teren, dotata cu termosistem, tamplarie imitatie stejar auriu din PVC- Wimar Belgia, cu 5 camere cu geam termopan, centrala termica proprie, imobilul este racordare la: gaz, apa, curent, canalizare si este conectata la: telefon, tv si internet. Aceasta mai dispune si de loc de parcare in curte, 3 dormitoare sau ( 2 dormitoare si un birou ) 2 bai, dressing, bucatarie, camara, living, loc de luat masa, 1 wc de serviciu, 3 balcoane si terasa. Locul de luat masa este situat la parter in imediata apropiere a intrarii in vila ( acces usor cu cumparaturi ) ferestrele au vedere spre intrarea principala a vilei.
Bucataria este mobilata si echipata cu electrocasnice: combina frigorifica, cuptor cu microunde, cuptor, aragaz si cafetiera, scara de acces la etajul vilei este situata la parter vis a vis de intrarea in bucatarie si in imediata vecinatate a livingului, este puternic iluminata de fereastra de dimensiuni mari din zona acesteia.
Livingul este foarte spatios si puternic luminat de ferestrele asezate perimetral, are priveliste spre terasa vilei, spre gradina si spre masivul Cindrel. Accesul in partea superioara se face pe o scara interioara foarte moderna placata cu gresie si balustrada din inox, este puternic iluminata de ansamblul de ferestre amplasate pe peretele central.
Dormitorul matrimonial are acces direct catre balconul, dressingul si baia proprie. Aceasta vila mai dispune si de o camera de la etaj ce poate fi folosita atat pentru dormitor cat si pentru birou, are ferestrele spre gradina vilei si dispune de o priveliste superba spre masivul Cindrel si muntii Fagaras.
Pretul de inchiriere este de 390 euro / luna.
Garantie echivalentul pretului de inchiriere pe o luna care se achita la incheierea contractului de inchiriere.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: 2646
www.taboo.ro
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis-a-vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

168 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 281548ef00dbf93a

Report problem

Processing your request, Please wait....