Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

169.000 EUR

Vila in Sibiu de vanzare in zona centrala Calea Dumbravii

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0743793616
  • Listat: noiembrie 16, 2015 10:50 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1624

Descriere

Vila moderna decomandata de vanzare cu 6 camere, in Sibiu aproape de bulevardul Mihai Viteazu in zona rezidentiala Calea Dumbravii cu o suprafata de 396 mp construiti.
Locuinta este structurata pe 4 niveluri respectiv S+P+2E+ Pod si este construita in asa fel incat proprietarul sa dispuna de toate conditiile necesare unui trai decent si anume: la subsol avem o sala tehnica, bucatarie, spalatorie, 2 incaperi, pivnita finisata integral cu gresie, camara si wc serviciu, iar accesul la subsol se poate face pe doua intrari.
La parterul acestui imobil avem un hol cu casa scarii, bucatarie inchisa cu geam mare, o camera generoasa pentru servit masa unde pot sta linistiti si relaxati 12-16 persoane, un living spatios si luminos care are iesire separata pe terasa unde te poti recrea atat vara cat si iarna.
Etajul 1 dispune de doua dormitoare spatioase si luminoase, fiecare avand cate un balcon, baie foarte mare si spatiu pentru birou.
Etajul 2 cu tavan lambrisat, are doua camere de dimensiuni mari si luminoase, cu acces la un balcon comun, baie, dressing si acces in podul ce este izolat total si amenajat, acesta se poate folosi si ca spatiu de locuit.
Curtea este pavata cu dale si are o filigorie din lemn mobilata si iluminata, cu gresie pe jos, foarte bine amenajata, cu posibilitate de acces auto.
Vila este amplasata in planul doi de la strada, are toate imbunatatirile si dotarile necesare precum: senzor de incendiu, semineu, crama, jacuzzi, gresie, faianta, parchet, geamuri termopan, izolatie termica exterioara, finisaje de inalta calitate si este amenajata modern, iar camerele sunt spatioase si luminoase.
Locuinta este construita in anul 2007 cu fundatie din beton, structura de rezistenta si compartimentare din zidarie de caramida, iar acoperisul este de tip sarpanta de lemn invelit cu tigla, iar balcoanele sunt finisate cu gresie in totalitate.
Imobilul are centrala proprie pe lemne si inca o centrala proprie pe gaz, iar la parter, in living, se afla un semineu care ofera o eleganta aparte imobilului.
Datorita peretilor solizi si a ferestrelor de termopan de inalta calitate, vara se mentine o temperatura racoroasa, iar iarna ramane o temperatura constanta nefiind costuri mari pentru incalzirea acestui superb imobil.
Vila este pretabila pentru locuit sau pentru desfasurarea unor activitati precum o gradinita, after school sau cabinete medicale.
Proprietatea se afla intr-o zona rezidentiala linistita, asfaltata si iluminata, in apropiere de Parcul Sub Arini, stadionul Municipal, sala de sporturi Transilvania, baruri, restaurante, scoala, gradinita, farmacii, banci, magazine alimentare, policlinica, scoala de soferi, statii pentru mijloace de transport in comun si de taxi
Pretul de vanzare al acestei minunate proprietati este de 169.000 euro negociabil, avand posibilitatea sa o achizitionati atat Cash cat si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa, iar cel care va cumpara aceasta proprietate va beneficia de un avantaj, acela de a achizitiona casa cu comision ZERO.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7458

Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Contact Agent : 0743793616
Contact Secretariat: 0743793286

Nu sunt etichete

125 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 4915649b1c86621b

Report problem

Processing your request, Please wait....