Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

330.000 EUR

Vila unicat in apropiere de Sibiu cu teren 1600 mp de vanzare

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sura Mica
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0743793616
  • Listat: mai 28, 2015 8:54 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1027

Descriere

Vila noua unicat in Romania datorita arhitecturii deosebite si design-ului impresionant, in apropiere de Sibiu, intr-o zona foarte linistita, intr-un complex de vile in Sura Mica. Vila este amplasata pe un teren de 1600 mp si construita la cele mai inalte standarde si cu cele mai bune materiale de constructii. Suprafata utila a acestei deosebite constructii este de 280 mp structurata pe 2 nivele, ofera un numar de 6 camere dintre care 3 dormitoare, 3 bai, 4 balcoane si de asemenea 4 terase de 150 mp, toate cu suprafete generoase.
Vila este alcatuita din: living, bucatarie, baie, camara, camera pentru sport si camera tehnica pentru centrala, spalatorie, uscatorie. Etajul 1 este format dintr-un dormitor matrimonial cu baie, plus inca doua dormitoare de 20 mp fiecare si baie. Etajul 2 detine o camera-bar de 30 mp cu un priveliste fenomenala intre doua terase de 80 mp, finisate complet cu materiale de ultima generatie, precum se poate observa si in imagini.
Casa este executata pe fundatie continua cu beton armat, B 300 si B 400, structura cu stilpi de beton si zidita cu caramida poroterm seismica de 30cm. Toate compartimentarile interioare sint din caramida , tencuiti mecanizat, sape elicopterizate si vopsea dulux white. Constructia este pardosita cu portelan importat Italia cu o duritate fantastica, instaltii termice Viega pe fiecare etaj cu distribuitori independenti, calorifere seven aluminiu. Mobilierul casei este comandat in intregime din Italia. Terasele sunt placate in intregime din granit, scariile interioare din marmura de 3 cm white taso si balustrade inox, iluminatul este extravagant cu un minim de consum cu led osram, lumina vie pe baza de spoturi ultima generatie.
Imobilul este incalzit cu ajutorul centralei termice Vaillant cu boiler Vaillant de 200 l in garantie. Curtea are o suprafata de 1600 mp ingarduita complet cu toate utilitatiile trase si in flosinta platite la zi. Tamplaria geamuri usi exterior 3 sticle, usi bai din sticla import Germany, usi interioare anexe lemn stratificat import Germany, glafuri piatra naturala in toatalitate cuprizind gesmuri si terase. Casa este placata cu o izolatie de 10 cu densitatea 8 si o structurata shuco.
Intreaga arhitectura spectaculoasa, cu finisaje interioare de cea mai buna calitate, face diferenta intre constructiile existente pe piata si acest edificiu exclusivist.
Pretul acestei vile este de 330.000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6354
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

181 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 8995566d5af2eea2

Report problem

Processing your request, Please wait....