Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

18.000 EUR

Franciza care a revolutionat industria parfumurilor

  • Tip anunt: Ofer
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Andreea
  • Numar de telefon: 0725948304
  • Listat: noiembrie 19, 2015 7:12 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat

Descriere

Equivalenza este compania care a revoluționat industria parfumurilor, surprinzând prin propriul concept de brand și familiile olfactive. În doar doi ani, Equivalenza a depasit 600 de magazine în mai multe tari.
Equivalenza este un pionier prin marca si conceptul in sine de prețuri scazute, fiind un lider de piața pe segmentul sau. Magazinele noastre sunt organizate in cadrul unui sistem de familii olfactive, interesant pentru shopping-ul inteligent si noile nevoi ale consumatorilor.
Equivalenza este marca experta de parfumurisi arome. Ne ingrijim intr-un mod unic de elaborarea tuturor produselor noastre, astfel incat calitatea acestora sa fie excelenta. Toate parfumurilesi aromele noastre sunt produse in cadrul laboratoarelor proprii.
Equivalenza ofera o gama larga de produse: peste 150 de parfumuri de dama, barbati sau copii, cosmetice si odorizante ambientale.
Equivalenza ofera un model de afacere cu investiții foarte mici (23,000 € pentru deschiderea unui magazin)si randament crescut (60% marja profitului). Aceasta, impreuna cu liste de produse foarte bune, fac din magazinul Equivalenza o afacere profitabila.
Exista mai multe opțiuni pentru deschiderea unui magazin Equivalenza:
– Magazin stradal sau magazin intr-un centru comercial
– Mall Model intr-un centru comercial
Contacteaza-te, acum poti avea propria parfumerie la tine in oras! www.equivalenzaromania.ro

Nu sunt etichete

155 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 670564e1ed0976fb

Report problem

Processing your request, Please wait....