Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

590.000 EUR

imobil in Arad

  • Tip anunt: Ofer
  • Judet: Sibiu
  • Numar de telefon: 0744568885
  • Listat: august 13, 2016 12:26 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
DSC09994
pano2pano1

Descriere

Imobil situat in Arad !!!

Vila de vanzare la pretul de 590000 euro direct de la proprietar.
Inchiriere – 1700 euro / luna
Acceptam colaborarea cu agentiile imobiliare, oferim comision oricarui intermediar. Sunati pentru detalii.

Imobilul are o suprafata utila de 650 mp si este asezata pe un teren de 3000 mp cu un front stradal de 40 m, proprietate privata.
Este realizata in cadre, cu ferestre in consola, elemente arhitecturale deosebite, din caramida Poroterm de 38 cm, termoizolata cu ampora de 10 cm, cu terase si acoperis hidroizolate.
Constructia a fost finalizata in anul 2008. Se afla intr-o zona rezidentiala linistita, cu vecinatati onorabile si zone curate.
Gardul din fata proprietatii are 40 de m lungime si 3,5 m inaltime, este realizat din carmida si lemn triplustratificat, care are sistem propriu de iluminat. Este prevazut cu poarta pietonala automata (video interfon) si porti pentru acces auto cu deschidere automata ( marca Hormann – Germania). De asemenea , incadrata in gard se afla o constructie pentru portar (formata din camera, toaleta, spatiu pentru tomberon).
Jur-imprejurul imobilului terenul este pregatit cu sistem de irigatii subteran cu senzori de umiditate care mentin gazonul verde o mare parte din an. Exista un foraj special realizat cu acest scop.
Constructia in terase dispune de camera tehnica, birou, garsoniera (alcatuita din camera dotata cu bucatarie si baie proprie ) avand intrare separata in imobil, living coborat cu semineu (foc cu lemne, natural), living care se continua cu terasa exterioara spre curtea din spate, terasa exterioara acoperita, partea dinspre gradina este inchisa numai cu geamuri facand casa foarte luminoasa.
Tot la parter este o bucatarie si loc de servit masa cu gol pe doua etaje (6 metri).
La etaj sunt 4 camere , complex matrimonial (alcatuit din dressing, baie cu Jacuzzi si dormitor cu terasa exterioara), hol cu biblioteca, camera tehnica cu central termica.
Finisajele si amenajarile sunt de calitate superioara : parchet din lemn de nuc marca Kahrs (Suedia) – traffic intens, usi interioare marca Ringo (Germania).
Usile de acces in cladire sunt din otel, securizate cu inchidere in 8 puncte marca Unilux (Germania), perdele si draperii din fibre naturale si organza – marca Sati (Spania) faianta si gresie marca Aparici (Spania), baterii pentru bai marca Newform (Italia), obiecte sanitare din portelan marca Jacuzzi (Italia), cada pentru 2 persoane marca Jacuzzi(Italia), semineu Palazzetti (Italia), balustrade de inox cu sticla de 8 mm securizata. Tamplaria este din lemn triplustratificat de meranti marca Unilux Germania , transfer temic foarte redus, geamurile au inchidere in 6 puncte si buton de blocare din interior, iar sticla este antiefractie. Casa are sistem de alarma cu senzori in exterior cu monitorizare. Usile de la garaj si de la poarta sunt automatizate , marca Hormann (Germania). Imobilul este prevazut cu un sistem de filtrare si dedurizare a apei.
Sistemul de incalzire/racire se realizeaza prin ventiloconvectoare cu termostat marca York. In anotimpul cald racirea se face cu ajutorul unui ciler marca York.
Aceasta proprietate a fost gandita ca spatiu de locuit, dar poate fi oricand recompartimentata (pentru ca zidurile interioare nu sunt de rezistenta) modificandu-i-se astfel utilitatea (clinica, birouri, reprezentanta…)
Detalii localizare, vecinătăţi: Aproape de piata de legume Miorita , supermarket Lidl , Selgros, Real, centru fitness si relaxare Gemi Center, scoala si gradinita, centura orasului.
Zona apreciata si linistita, cu vecini onorabili. In ultimii ani s-au construit vile pe aceasta strada, apreciindu-i-se valoarea.

Nu sunt etichete

151 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 4057af11e491110

Report problem

Processing your request, Please wait....