Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

185.000 EUR

VAND CASA IN SIBIU, ZONA CENTRALA

  • Tip anunt: Ofer
  • Strada: Rennes
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Duica Gizela
  • Numar de telefon: +40744267982
  • Listat: septembrie 6, 2016 6:38 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
http://anunturi.sibiu100.ro/wp-content/uploads/2016/09/869596-35x50.jpgrsz_15
rsz_51rsz_29_2

Descriere

Vand casa in Sibiu, pe strada Rennes (zona centrala), compusa din pivnita, parter, etaj si pod (ce poate fi amenajat), avand un numar de 200mp locuibili si 90mp de pod cu posibilitate de amenajare pentru a putea fi locuit. Casa este construita pe 114mp si este independenta, complet separata de vecini.

Parterul, ce a fost renovat si reconditionat complet, acum 9 ani, este compus din hol mare, trei camere, bucatarie, baie, doua holuri mici, camara, avand un toatal de 100mp utili, iar etajul, construit nou acum 9 ani, este compus dintr-un living generos cu bucatarie deschisa inclusa, hol, baie si dormitor. Etajul are un spatiu de 100mp locuibili.
In toata casa se afla parchet laminat, iar baile sunt faiantate. Casa este zugravita in interior in lavabila.
Intreaga cladire se afla intr-o stare foarte buna si bine pastrata. Geamurile sunt in totalitate PVC(termopan) cu jaluzele si plase de tantari. La etaj, deoarce geamurile sunt inalte de peste 2 m, au toate balcoane frantuzesti din fier forjat. Casa este complet izolata termic pe exterior. Sistemul de incalzire centrala este asigurata de o centrala Junkers Cerapur – Grupul BOSCH, pe condensatie (reduce considerabil consumul de gaz) si este suficient de puternica sa incalzeasca inclusiv podul, in cazul amenajarii acestuia. La aceasta centrala si intreg sistemul este legat si un boiler de 300l de apa ce confera un confort sporit utillizarii apei, avand o temperatura constanta atunci cand se consuma apa(baie, spalare etc.). Tot sistemul de incalzire se preteaza a fi legat si la panouri solare in
cazul in care doriti acest lucru.
Apartamentul de sus este dotat cu aer conditionat, cel de jos neavand nevoie deoarece este placut racoros pe timp de vara. De asemenea proprietatea este racordata la gaz, curent, apa, telefonie fixa si are in dotare internet prin fibra optica, cu viteza de 1000MB/s. Intreaga instalatie electrica si toate tevile de apa ale intregii case, au fost complet schimbate acum 9 ani.
In spatele casei se afla si o curte de 30 mp, fiind complet separata de vecini, avand acces la ea doar proprietarii casei. Accesul la aceasta curte este si de la parter si de la etaj, separat.
Intrarea in casa se face de la strada.
Locuri de parcare pentru masini se afla chiar in fata casei, gratuit.

Zona in care se afla casa este mixta, adica rezidentiala si comerciala fapt ce permite utilizarea acesteia in scopuri multiple.
Astfel ea poate fi destinata locuirii sale, proprietarii bucurandu-se a fi aproape de toate punctele importante ale orasului: scoli, universitati, spitale, Tribunal, Unitatea militara, politie, cel mai mare parc al Sibiului: Parcul Sub Arini, Centrul de Afaceri, banci, Finante etc. Intrarea fiind direct de la strada, poate fi utilizata pentru sediu de firma/birouri de inchiriat, sau se preteaza si la realizarea unui hostel.

Casa se afla la 5 minute de mers pe jos de una dintre cele mai bune scoli gimnaziale ale orasului, Scoala Gimnaziala Regina Maria, de asemenea tot la aceeasi distanta se afla si Bazinul Olimpia, Scoala de Arte Play, unde copiii pot beneficia de cursuri de instrumente muzicale, balet, dans etc. de calitate. Tot atat de aproape se afla mai multe centre de sport si dans, karate si multe alte activitati. Strada pietonala a centrului se afla la 10 minute de mers pe jos, unde se pot vizita multe dintre muzeele orasului, printre care Muzeul Brukenthal, Muzeul de Stiinte Naturale Sibiu, Muzeul Farmaciei etc., vestita Piata Mare a Sibiului renumita pentru zeci de festivaluri anuale sustinute aici, Piata Mica etc.
Pista de biciclete ce duce in parc si se intinde pe 12 km, se afla la 200 m de casa.

Renumita Revista de Afaceri Forbes, denumea Sibiul ca fiind al 8-lea loc idilic in Europa pentru a locui. Vezi:
http://www.forbes.com/2008/11/18/europe-homes-dollar-forbeslife-cx_po_1118realestate_slide_4.html

Motivul vanzarii: mutarea din tara.

Pretul casei este de 185.000Euro/203.500 USD.

Tel. 0744267982

Nu sunt etichete

78 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 37957cf0d10408ff

Report problem

Processing your request, Please wait....